Om oss

Alicia Vård och Omsorg är ett relativt nystartat företag som grundades år 2014. Vår ledning och personal besitter lång och god erfarenhet inom äldreomsorgen.

Alicia Vård och Omsorg AB

Simin Torkzadeh (VD)

Simin Torkzadeh

Företagsmobil : 076-301 00 89

Vår drömbild av äldreomsorg är att vi möter varje individ med hög respekt och tillsammans tar vara på det friska hos varje individ. Vi motiverar och uppmuntrar till egna val och möjligheter för att skapa en trygg och meningsfull vardag. Vårt mål är att ge våra kunder det stöd och hjälp som behövs för en hinderfri vardag där de kan känna sig trygga och säkra.

Alicia Vård och Omsorg AB är ett privat företag som driver hemtjänst, ledsagning, avlösning, bemanning av vårdpersonal. Inom verksamheten finns sjuksköterskor, socionomer, samordnare, ekonomer. Vår omvårdnadspersonal har lång erfarenhet inom hemtjänst, äldreomsorg och omsorg av personer med funktionsnedsättning.

Intresseanmälan:

Är du intresserad av tjänsterna hos Alicia Vård och Omsorg eller vill du ha mer information? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Om du önskar ett personligt möte så ordnar vi det för att diskutera dina önskemål och funderingar.

Du är även välkommen att kontakta oss via telefon på nummer 076 301 00 89 vardagar mellan klockan 08.00 och 17.00. Din kontaktperson är Simin (Simone) Torkzadeh VD och verksamhetschef på Alicia Vård och omsorg, med lång erfarenhet som sjuksköterska, ledare och utvecklare inom äldreomsorg, vård och servicebranschen.

Vi arbetar serviceinriktat och utgår från Era önskemål och behov. Arbetet utförs alltid med högsta arbetsmoral, ansvarsfullhet och entusiasm. .

Kontakta oss

Copyright © 2018 Alicia vård och omsorg AB | Web design by Meta4u